2020-08-29 06:04:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ma a legjobban teszi, ha kerüli a kommunikációs eszközök használatát

Napi horoszkóp augusztus 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Sok öröm érheti ma, hiszen tudja jól, hogy a megfelelő irányba halad az élete. Kicsit most lazíthat is, kiszállhat a mókuskerékből, hogy legyen ideje örülni is a sikereinek. Akár egy kisebb utazásra, kirándulásra is vállalkozhat.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Bakban jár. Hiába van hétvége, megint hasznossá akarja tenni magát. A legjobb, ha valamilyen hobbijával foglalkozik, olyasmivel, amiben a társa, vagy a gyerekei is a kedvüket lelhetik. A cél most a jól eltöltött idő legyen, semmi más!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A baráti kapcsolatokon van ma a hangsúly. Az utóbbi időben túlságosan elhanyagolta őket, ezért most igyekeznie kell, ha meg akarja erősíteni ezeket a kötelékeket. A legjobb, ha a saját otthonában rendez valamilyen összejövetelt.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy távoli hozzátartozó, vagy régen látott barát látogatására számíthat a mai napon. Felvidítja, sőt fel is villanyozhatja önt ez a találka. Egy közös programot is megbeszélhetnek a közeljövőre.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy találkozót beszélt meg a mai napra. Fontos, hogy minden részletet alaposan megtervezzen, mert sok múlhat az apróságokon. Különösen, ha randevúról van szó, nem mindegy, hogy milyen előkészületeket tesz.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nagyobb bevételre számíthat a közeljövőben. Igaz, már minden forintnak előre megtervezte a helyét, de azért legyen gondja arra is, hogy egy keveset a kikapcsolódás valamilyen formájára is szánjon. Túrázásra, pihenésre.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Hasznos tanácsokkal látják el önt a mai napon a rokonai, testvérei. Különösen, ha idősebbek, vagy tapasztaltabbak önnél, érdemes alaposan megfontolni minden szavukat. Még, ha eleinte ellenérzést is kelt önben a javaslat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Bakban jár. Szomorúnak és letörtnek érezheti magát, amit csak fokoz, ha hasonló életérzésű emberek társaságába kerül. Ezért a kifejezetten vidám, családias társaság lehet az, ami önnek most bejöhet. Ilyen környezetben találkozhat is valakivel.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma a legjobban teszi, ha kerüli a kommunikációs eszközök használatát: nagy a lehetősége annak ugyanis, hogy csak feleslegesen felizgatja magát. Rossz hírt kaphat, amiről a későbbiekben kiderülhet, hogy fals, félreértelmezett információ.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold a Bakban jár. Nagyon sok a teendője, ezért lehetséges, hogy a hétvégét is munkával tölti. Azért figyeljen a teste szükségleteire is: pihenésre és egy kis sportolásra is szüksége lehet, ez lelkileg is feltölti.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Fontos, hogy határozottnak és kitartónak mutatkozzon egy bizonyos az otthonát érintő kérdésben, de az is, hogy meghallja az ellenvéleményeket és a módosító javaslatokat is. Ha kész a kompromisszumra, jó megoldást találhat.


Halak: II. 19. - III. 20.

Valamilyen üzleti lehetőséget fontolgat. A mai napon vesse fel ezt a társának is, most van ideje és türelme meghallgatni önt. Más kérdésekben is lehetősége van arra, hogy közös nevezőre jussanak, és kapcsolatukat megerősítsék.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: